3300 Eger, Cifrakapu tér 22. fsz. 1. | info@estokdent.hu | tel.: 30/466-4339
térkép » | feliratkozás rendelői hírlevélre »


Beyond fogfehérítés

FOGFEHÉRÍTÉS A RENDELŐBEN – MINDÖSSZE 30 PERC ALATT

Elégedett Ön fogai színével? Esetleg nem mosolyog szívesen mert fogai nem elég fehérek? Lehetséges, hogy fogai elszíneződtek a kávétól, teától vagy a dohányzástól?

A beyond™ rendelői fogfehérítő rendszere –mely az egyik legfejlettebb ilyen technológia- segít e problémájának megoldásában . A beyond technológiájával a fogfehérítés a biztonságosabb és kényelmesebb mint valaha. A hideg fény és a speciális fogfehérítő anyag együttesen a legjobb eredményt nyújtja.

Előtte és Utána

A beyond™ -al a fehérítés folyamata mindössze 30 percig tart. A fehérítésnél a fogak nem melegednek, így az eljárás fájdalommal nem jár, a fehérítő lámpa UV sugárzást nem bocsájt ki, így a lágyrészeket sem károsítja. A beyond™ma elismerten az egyik legkorszerűbb és leghatásosabb fehérítési eljárás, melynek következtében nem lépnek fel mellékhatások, az eredmény pedig tartósan megmarad.

Gyakran feltett kérdések:

Az én fogaim fehéríthetőek-e hidegfénnyel?

Valójában a beyond™ -al csodálatos eredményeket lehet elérni mindenkinél, aki azt szeretné, hogy fehérebbek legyenek a fogai. Ide tartoznak azok is, akiknek fogai cigarettától, teától, vagy kávétól színeződtek el. Ezzel a készülékkel azokat a fogakat is ki lehet fehéríteni, amelyek tetraciklintől, vagy egyéb gyógyszertől változtak sötétebb árnyalatúvá.

Van-e mellékhatása a fogfehérítési eljárásnak, illetve mennyire biztonságos?

Van olyan páciens, aki a fogak átmeneti érzékenységéről számol be a kezelést követő egy-két napon. A panaszok azonban minden esetben megszűntek.
Más mellékhatás nem ismeretes.
Az eljárás biztonságos, mivel az ennek során alkalmazott berendezés speciális optikai szűrőrendszerrel van ellátva, és ezért nem bocsát ki káros ultraibolya, valamint infravörös fénysugarakat.

Csajszika elégedett a beyonddal :)

Mennyi ideig látható a kezelés eredménye?

Ez az időtartam minden embernél más és más, hiszen nagymértékben függ az illető étrendjétől. A hatás általában két évig látható.

Mennyire tartós a fogak fehérsége?

A fehérség tartóssága az életmód függvénye minden embernél más és más, hiszen nagymértékben függ az életmódtól, például az illető étrendjétől.. Ha a páciens dohányzik, biztos, hogy gyakrabban el kell végezni a fogfehérítési eljárást, vagy legalábbis szintentartó kezelést kell alkalmazni. Bizonyos élelmiszerek is elszínezik a fogakat. Összességében: a fogak jelentősen fehérebbek lesznek, mint a kezelés előtt. A későbbiekben, ha a fogakon elszíneződést tapasztalunk, általában elégséges egy rövidebb kezelés alkalmazása. Ilyenkor a fogfehérítő anyagot rövidebb ideig visszük fel a fogakra.
Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

mindössze 3 X 10 perc alatt az évek alatt kialakult elszíneződés csodálatosan eltűnik.Készíthető-e a felső frontfogakra világosabb korona, ha előtte az egész fogazatot fogfehérítési eljárásnak vetjük alá?

Amennyiben a fogpótlás készítése előtt fogfehérítés történik, természetes, hogy a fogak fehérebbek, szebbek lesznek. Ilyenkor világosabb fogszínt tudunk választani akkor is, amikor a készülő koronáknak választunk árnyalatot. Ezt az eljárást ajánljuk is abban az esetben, ha egyébként csak sötétebb fogszínű fogpótlás harmonizálna a meglevő és korona nélkül maradó fogak színével.

A kezelés után hogyan gondoskodhatok fogaim fehérségének megtartásáról?

A beyond™ kezelést követő 24 órában ne fogyasszon kávét, teát, kólát, vörösbort, vagy más sötét színezéket tartalmazó ételt és italt, valamint kerülje a dohányzást. Ne használjon színezett szájvizet vagy fogkrémet.

Lehetséges- a gyökérkezelt vagy elhalt fogak fehérítése?

Lehetséges. Az ilyen esetben a fogat kívülről és belülről egyaránt fehéríteni kell. A gyökérkezelt fogak elszíneződését egyrészt bizonyos bomlástermékek, másrészt nem élő voltuk okozza.

Mi a különbség a rendelői és az otthoni fogfehérítés között?

A rendelői fogfehérítés időben sokkal rövidebb ideig tart, és eredménye látványosabb. Az otthoni fogfehérítés az orvos által a fogakról vett lenyomat alapján készülő ún. fehérítő „sín”-ekkel történik, melyekbe otthon a páciens helyezi be a fogfehérítő anyagot, amit több napon keresztül, napi több órán át kell alkalmazni, hatását tehát hosszú idő alatt fejti ki kellőképpen, ezért a fogínyre igen káros lehet, mivel azzal is óhatatlanul érintkezik még a legpontosabban elkészített sínek esetén is, és ott hosszú ideig fejtheti ki károsító hatását.

Ha a beyond™ fogfehérítéssel kapcsolatosan bármilyen egyéb kérdése lenne, kérem írjon az info@estokdent.hu mail-címre.